KÄRCHER REINIGINGSMACHINES EN MOBIELE VERWARMING VAN THERMOBILE

Naast onze ruime aanbod aan land- en tuinbouwmachines zijn wij ook verdeler van Kärcher reinigingsmachines zoals hoge druk reinigers. Daarnaast hebben we ook de Thermobile verwarmingssystemen in ons gamma.

ONS AANBOD

Kärcher is wereldleider in het fabriceren van kwaliteitsvolle hogedrukreinigers en reinigingsmachines. Als trotse verdeler van Kärcher hebben wij niet alleen hun volledige gamma in aanbieding maar hebben wij ook de nodige vakkennis om u te adviseren in de aankoop van het geschikte toestel voor uw doeleinden. Aarzel niet en contacteer ons voor meer info.

Thermobile verwarmingssystemen behoren tot de beste op de markt. Ze hebben een ruim aantal modellen van verschillende omvang en soort brandstof in hun aanbod. De brandstof kan olie, propaangas, aardgas, afvalolie, koolzaadolie, pellets en elektriciteit zijn. De Thermobile mobiele verwarmingssystemen zijn steeds duurzaam en economisch in verbruik. Neem contact op voor meer info.

WIJ VERDELEN ENKEL HET BESTE

Wij weten dat enkel het beste goed genoeg is. Daarom kiezen we wat betreft reinigingsmachines voor het aanbod van Kärcher. Hun systemen zijn innovatief en gaan van hogedrukreinigers tot professionele schoonmaaksystemen en reinigingsrobots. U kan bij ons terecht voor de aankoop en gericht advies van Kärcher reinigingsmachines of u nu particulier of professional bent.

Wanneer u nood hebt aan mobiele verwarmingssystemen kiezen we voor Thermobile. U hebt de keuze uit het gebruik van verschillende soorten brandstoffen en u kunt rekenen op een zuinig verbruik. De Thermobile verwarmsingelelementen gaan lang mee en zijn overal inzetbaar in ruimtes van verschillende omvang.

Wenst u onderhoud en herstelling van deze machines dan kan u steeds rekenen op de  expertise van ons team.