VERKOOP EN ONDERHOUD LANDBOUWMACHINES

Bij Jan Hughe kunt u terecht voor de verkoop en onderhoud van een verscheidenheid van landbouwmachines. Dit gaande van hooibouw en grondbewerkingsmachines tot tractoren. Wij hebben een grote vakkennis op technische vlak en kunnen de nodige aanpassingen en eventuele herstellingen probleemloos uitvoeren.

ONS AANBOD

Wij zijn verdeler van Case tractoren en verreikers. Case International Harvester is een van de grootste fabrikanten van landbouwmachines. Het aanbod loopt van compacte tractoren, zaaimachines, hooimachines, verreikers tot zeer krachtige tractoren.

Wij verdelen hoge kwaliteit maaiers, schudders en harken van Krone. In ons aanbod hebben we eveneens kuilverdelers van Reck.

U kan bij ons terecht voor ploegen en cultivatoren van Lemken. In ons aanbod hebben eveneens rotreggen, frezen en zaaimachines van Breviglieri.

Wijn leveren efficiënte voedermachines van Robert zoals voederverdelers, voedermengers en stroblazers. We hebben ook een groot aanbod in voedertechnologie van de fabrikant Gantois.

Voor de bewatering van uw gewassen hebben we de systemen van Ocmis tot uw beschikking zoals efficiënte haspelsystemen, pompen en slangen en toebehoren.

Zoals u weet is mesttechniek heel belangrijk. In ons gamma hebben we mixers, mestscheiders en pompen. Wij zorgen ook voor de installatie van mestopslag systemen. Voor meer info kunt u ons altijd contacteren.

Voor uw erf en stal hebben we een reeks aan producten zoals verscheidene modellen veegmachines, voor in de stal verdelen we klauwbehandelingsboxen, roosterschuiven en koeborstels. Voor meer info kunt u ons steeds contacteren.

EEN GOEDE SERVICE VINDEN WIJ BELANGRIJK

Voor u als drukbezet landbouwer zijn goede landbouwmachines uiteraard van levensbelang. Bij mechanisatie bedrijf begrijpen wij dat maar al te goed en prijzen wij steeds het beste op de markt aan. Bij Hughe Jan kunt u terecht voor het nodige advies in de aankoop van krachtige Case tractoren en machines.

Hooimachines van de merken Krone en Reck zijn behoren tot ons aanbod. Wij verdelen ook uiteenlopende grondbewerking- en beregeningsmachines zoals ploegen, frezen, zaaimachines, haspels en pompen. Daarnaast verkopen we ook bemestingsmachines en voedermachines.

Wij leveren ook de nodige technische service voor al deze machines. Voor ons is vakkennis, ervaring en een goede service onze missie. Voor meer info aarzel niet ons te contacteren.