VERKOOP EN ONDERHOUD TUINBOUWMACHINES

Mechanisatiebedrijf Jan Hughe heeft alles in huis voor de professionele tuinbouwer. Door onze vakkennis in zitmaaiers, maaiers, kettingzaken, enz. kunnen wij steeds het juiste gereedschap aanbevelen en dit eveneens met een sterke service garantie.

ONS AANBOD

Wij zijn verdeler van Husqvarna machines. Husqvarna is een van de marktleiders van tuinbouwmachines en toebehoren. Ze hebben alles in huis  voor de professionele tuinman. Hun aanbod in zitmaaiers zijn zelf voor de meest extreme omstandigheden geschikt. Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.

In ons gamma hebben we ook de kwaliteitsvolle grasmaaiers van Masport. Deze fabrikant is een grote speler in de markt van o.a. grasmaaiers en ze hebben ruim aanbod van machines met verbrandingsmotor. Contacteer ons voor prijzen en info.

Naast Husqvarna heggesharen en kettingzagen verdelen we ook kettingzagen en tuinmachines van Oregon. Kwaliteit gegarandeerd. Voor meer info en prijzen, contacteer ons.

Voor motocultoren hebben we het Italiaanse Bertolini. Ze hebben een ruim aanbod tweewiels-tractoren om kleinere oppervlakten land te bewerken en hebben o.a. ook transporteurs en gespecialiseerde grasmaaiers. Voor meer info en prijsinfo kunt u ons steeds contacteren.

Voor hakselaars hebben we het Italiaanse merk Caravaggi die kwaliteitsvolle en robuuste machines ontwikkeld. Voor klievers die lang mee gaan hebben we het merk Forest. Voor meer info, contacteer ons.

KWALITEITSVOL WERKMATERIAAL LEVERT HET PERFECTE RESULTAAT

Als professional weet u dat goede materiaal een must is. Bij ons kunt steeds terecht voor het juiste advies in de aankoop van u tuinbouw gereedschap. Met o.a. de zitmaaiers van Husqvarna kunt u efficiënt zeer grote grasoppervlaktes maaien. Met onze heggescharen wordt hagen scheren een plezier en met onze kettingzagen en hakselaars worden de tuinen van uw klanten perfect opgesnoeid.

Wij bieden uiteraard en stevige dienst na verkoop waarbij we garant staan voor de kwaliteit van uw machines. Contacteer ons voor meer informatie of kom even langs.